Barátságos, hangulatos lé-bár

TüTü - Lébár & Kávézó BudapestTüTü - Lébár & Kávézó Budapest a térképen

2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 16.
“A Másik ajtó” nevű hely listán van nálam egy ideje, de hiába kerestem, a Tütüt találtam a helyén. Nem tudom, hogy az milyen volt, a sajtója nyilván ígéretesnek tüntette fel, azért is került fel a célpontjaim közé, a Tütü lébár minden esetre remek.
Jól jött, hogy pont ott volt, ahol, mert a párom beült hajat igazítani a Tátra utcába és el kellett ütni az időt valamivel. Itt meg kellemes volt üldögélni.
A mellettünk levő asztalnál arról beszéltek meglehetős hangerővel, hogy milyen forgatások és programok lesznek a jövőben itt, csak úgy repkedtek az olyan ismert nevek, mint Erdélyi Mónikáé, vagy Presser Gáboré.
Nem lenne rossz, ha egy rendes centrifugát beszereznének, mert az alma-alapú általam rendelt lé-mix inkább pép volt, mint lé.
A helység egybe van nyitva, pontosabban egy hátsó ajtón közlekedik a szomszédos ínyenc-borozóval, ahol olyan különlegességeket mérnek ki, mint Vámos Attila 2006-os Cabernet Sauvignonja vagy a szintén egri Nyolcas pince borai.
4 pont felső határ a hely, a lé pépessége miatt bármennyire szeretném, nem tudom megadni neki az 5 pontot.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (6)
TüTü - Lébár & Kávézó Budapest - EgyébTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - EgyébTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - EgyébTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - Étlap/itallapTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - BelsőTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - Külső kép

TüTü - Lébár & Kávézó további értékelései

2016.02.06egyedül
Az egykori Másik Ajtó helyén 2014 decemberében nyílt meg a Tütü Lébár. Igazi újlipótvárosi képződmény a saroképületben. A repertoárban hidegen préselt, turmixolt zöldség-és gyümölcslevek szerepelnek, számos izgalmas variációban, 3 féle méretben (2, 3 és 5 dl). Mélyhűtött alapanyagokkal nem...
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza