Kiváló 2015. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Belevaló – talán ez a legalkalmasabb jelző az Udonra. Kevés japán ételt készítenek, elsősorban rament és gyozát. A ramen a phora emlékeztető markáns húsleves, más ízesítéssel, mint a pho, ami viszont közös bennük, hogy mindeféle jót belepakolnak és attól lesz laktataó, hogy jó sok tészta is van benne. A ramenben udon. A gyoza meg a húsos derelye japán változata. Ezutóbbiból kértünk három félét, mert siettünk, csomagoltatni kellett az ételt, hogy minél előbb hazaérjük, 300 km állt előttünk. Az autóban ettünk meg a remek csemegét, amit ügyesen pirítottak párolva, a serpenyős hőkezelést időnként vízfelöntéssel megszakítva. Közben eszmét is cseréltünk a helyet üzemeltető fiatal srácokkal. Lerítt róluk, hogy élvezettel, lelkesedéssel csinálják, amit csinálnak és az nagyon fontos. Remélem lesz még szerencsém hozzájuk.