Biztos megvan az oka a kialakításnak. Kellemesen van berendezve, harmonizáló színekkel, képekkel a falon. Csak néhány lámpa égett ki, kitudja mikor. 1 órád van a helyen ebédelni, all you can eat. 3 féle meleg és egy gyümölcsleves volt - ezt próbáltam ki: szilvaleves. Nagyon jól sikerült és jó fahéjas volt. Főételeket megpróbálom felsorolni: töltött burgonya, zöldborsós fasírtgolyó, marhapörkölt, rántott sajt, rántott gomba, brassói, disznótoros (kolbász, véres- és májashurka), valami másik pörköltféle. Köretnek rizs, tarhonya, pirított krumpli. kb. 6 féle savanyúság volt, valamint kétféle desszert. A tisztaságról vegyes kép alakult ki bennem. A pincér szólt, hogy egy négyszemélyes asztal felszabadult, mehetünk oda, mindjárt jön letakarítani. Tényleg jött takarítani, ugyanakkor egy szalvéta az asztalok között negyed óráig hevert, egyik pincér sem hajolt le érte, én vettem fel. A mellékhelyiség a forgalomhoz képest tisztának mondható. Az ételek ízletesen voltak elkészítve, egyikünknek sem kellett utána fűszerezni. A rántott sajt szerintem trappistából volt, ehető kategória (vszeg Aro termék). A töltött krumpli és a fasírt friss volt, a brassói nem. A véres hurka nekem borsos volt, de elfogyott. A pincér az elején, ahogy mondtam takarított, aztán nem sokat foglalkoztak velünk. Meg sem kérdezték, kérünk-e inni - így az átlagárat ital nélkül írtam. Csendesen szedegették le az asztalokat. Úgy gondolom ár-érték arányban verhetetlenek, megszokott ízekkel. Ajánlom mindenkinek - a gourmanokon kívül.