Mondjuk, ők nem "mindent", hanem csak a cukormentességet célozták meg, de ha a részleteket is megnézi az ember, akkor egyértelmű, hogy nem teljes mentességről van szó, hanem csökkentett szénhidrát tartalomról, a hagyományos fehér cukor helyett alternatív édesítőszerrel (xillittel) sütnek. Nemcsak a cukrászda, de a sütemények szintén retró szabásúak, többségükben hagyományos kerek torta szeleteit kínálják. A teljes repertoárban 30 féle tortaszelet szerepel, de ottjártamkor ennek csak egy része volt elérhető, s azok legtöbbjéből is csupán 1-2-3 szelet. A sütik ára 550-650 Ft között mozog. Minden süti elé jól láthatóan ki van írva a neve és ára mellett a szénhidrát- és kalóriatartalma is. A pultos hölgy által az egyik közönség-kedvencnek mondott szedres sajttortát választottam, ránézésre nekem is ez volt talán a legszimpatikusabb. Összességében számomra egyáltalán nem volt meggyőző, úgy is fogalmazhatok, hogy csalódást okozott. Jellegtelen a sajtkrém, inkább vajkrémre hajazott, állaga nem kellemes, ragacsos, tapadós, nem omlik a szájban, íze nem kellemes, a gyümölcsíz nem érezhető. A szederzselé olcsó hatást keltő. Mindezek tetejébe pedig nem volt friss. Jó pár prémium süteményt kínáló cukrászdában, de még a pékségekben is elképzelhetetlen az, hogy ne kizárólag aznapi süteményt árusítsanak, van, ahol egyszerűen megsemmisítik a megmaradó készletet, másutt egyértelmű jelzéssel leakciózzák, vagy felajánlják jótékony célra a nap végén, így kifut a készlet, itt viszont nagy bizonyossággal a sütemények jó része nem aznapi sütés volt. Mindenki tudja, hogy ettől még nem lesz rossz, nem romlik meg egy nap alatt, tudjuk, hogy ehető marad, de a minősége sajnos már egyáltalán nem hozza az elvárható szintet.