2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. július 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
Sokszor megfordultam a Károly körúton, s elsétáltam az Unixo mellett, de kívülről annyira nem tűnt bizalomgerjesztőnek. Valami miatt azt gondoltam, hogy turista-lehúzós hely lehet, de egyáltalán nem volt igazam. Ételben-italban elsősorban az olasz vonalat viszik: pizzák, tészták, panini, olasz kávé, olasz fagyi, és a logójukban is szerepel egy kis olasz zászló, de emellett nagyon barátságos, készséges, vendégszerető kiszolgálás fogadott, és a benti rész inkább modern és fiatalos, de ugyanakkor elegáns is. A beltéri dekoráció letisztult, világpolgári, de volt erőltetetten olaszos-romantikus. Az árak belvárosiasak, átlagnál magasabbak, viszont a minőség is prémium kategóriás. A citromtorta kiváló, friss, az egyik legjobb, amit valaha ettem (690 Ft) és az olaszos pörkölésű Unixo cappuccino is korrekt volt (680 Ft), fahéjjal, csokoládéval, kakaóval megbolondítva. Saláták, hideg és meleg szendvicsek, palacsinta is szerepel a kínálatban. Színvonalas reggeli menüket kínálnak. 10% kötelező szervízdíjat számolnak fel, amit sem itt, sem máshol nem kedvelek, ha megérdemlik, úgyis kapnak, de ez a kötelező jelleg nekem nem szimpatikus. Sok a külföldi vendég. Bankkártyával lehet fizetni. A mosdó tiszta, igényes.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (31)
Még több kép (21 db)
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes