Közelmúltban megnyitott autentikus spanyol tapas bár Újlipótváros legkedveltebb, vendéglátóhelyekkel teletűzdelt utcájában. Bár most már kínálnak 3 fogásos heti ebédmenüt is, a 3 fogás 4900 Ft-ba kerül, ottjártamkor azonban még ez a lehetőség nem volt adott. A bérleményben korábban is több bisztró, vendéglő működött az elmúlt években, jófélék és kevésbé sikerültek is.
A járda mellett kinti terasszal is rendelkeznek. A berendezés hangulatos, nincs túltolva a spanyol hangulat, de mégis kellemes, jól néz ki, kompakt az összkép. Az étlapon sokféle hideg és meleg tapas jelenik meg, halas, húsos verziók (4-6000 Ft/adag), zöldségesek, szóval nem könnyű a választás. Mivel kis adagokról, kisebb tányérokról van szó, így fejenként 3-4 tétellel érdemes kalkulálni. Érdemes nagyobb társasággal érkezni, így többfélét lehet megkóstolni. Amit ettem, minden ízletes volt és a 4 fogással bőségesen jóllaktam. Gombatatár jófajta kovászos kenyérrel (1950 Ft), csicseriborsó spenóttal (2250 Ft), beluga lencsesaláta (2250 Ft), lazac ceviche (2850 Ft). Az 5 dl-es karaffban szervírozott Nordaq tisztított víz 650 Ft. Kötelező szervizdíj van. Én a takarékossági szempontokat figyelembe véve az olcsóbb fogások közül válogattam, de így is jóval 10. 000 Ft felett fizettem. Pedig alkoholos italt sem kértem. Szóval egyáltalán nem olcsó hely. Inkább alkalmakra ajánlom. A hasonló kaliberű, igényes éttermekhez képest a kiszolgálás kevésbé volt barátságos, szívélyes. A mosdó dizájnos, különleges a színvilága.