Hogy ezzel a külföldi vendégeket próbálják-e megcélozni vagy más oka volt a változtatásoknak, azt nem tudom, minden esetre én úgy tapasztaltam, hogy a koncepció és a választék nem módosult. Belépve szemben csomagolt késztermékeket és otthoni főzéshez alapanyagokat láthatunk a polcokon, mellette hűtőpultban további kész-
és félkész ételek, balra a pékség található üvegezett látványpulttal és a pénztárral, míg jobbra boxokban kialakított asztalok találhatóak, ahol helyben lehet enni és inni. Kiszolgálás nincs, a pulthoz kell menni fizetni. A pult mögött 3-an is voltak alkalmazottak, leginkább álldogáltak, és ketten figyelték, amint a 3. kollégájuk éppen egy bankkártyás fizetéssel bajlódik egy vevővel. Nem köszöntek és nem is kérdezték meg, hogy mit kérek, termékajánlás pedig fel sem merült. A péksüteményeknek elég széles a választéka, sós és édes fajták is vannak, és néhány egyedi ízű is (pl. spenótos-túrós-rikottás papucs). Az édesekről persze tudjuk, hogy még véletlenül sem cukorral készültek, és a liszt is spéci, ami nem hizlal. Kinézetre azonban nem voltak túl izgalmasak, egyik-másik semmivel nem nézett ki jobban, mint egy Fornettis vagy albán pékségbeli társa. Az árak átlag felettiek, a prémium kézműves pékségek árszínvonalán, sőt akár még felette is, ami szerintem nem indokolt. Pl. egy kis fonott kalács 739 Ft-ért elég abszurd szerintem, a legtöbb töltött péksüti és a rétes is 400 Ft feletti áron kapható. A müzliszeletek 99 Ft-ért az "elmegy" kategóriába tartoznak, a kókuszos finom volt, de nem kiemelkedő és nem volt fűrészpor íze. Bankkártyával is lehet fizetni. Vannak menü ajánlataik is, pizza és tészta. A dekoráció minimális, a csupasz asztaloknál nincs megvilágítás.