Átlagos 2022. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. június 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sokszor jártunk már itt (csak idén már legalább 3-4-szer), ezért külföldi vendégeinkkel ellátogattunk, mondván milyen jó kis hely ez. Végül hatalmas csalódás volt.
Sokan voltak, de ez nem gond. Az első meglepetés. hogy a kínálat átalakult (pl eltünt a kenyérlángos), mondván elment a szakács és sok a vendég. MIVAAAN? A pincér elmondta, hogy 200.000 Ft fejpénz jár annak aki új szakácsot tud hozni, minimum 3 hónapra. Megjegyzem, lehet, hogy a réginek kellett volna ezt az összeget odaadni a fizetésén felül, ha marad még három hónapig, és akkor nem lenne baj. Na mindegy.
Megjegyzéseim: Az ételek nem azok amik a képen, illetve a leírásban vannak, a minőség erős kívánni valókat hagy. Attól, hogy valamit vakvarjúnak hívunk, vagy valami varjús, madaras utalást teszünk a nevében, még közel nem biztos, hogy jó, és ez több fogásra, ajánlatra is vonatkozik. Qrwa draga, négyünknek minden különösebb extra nélkül bőven 50.000 Ft fölött volt a számla. Ennyiért máshol sokkal különb ételeket és hangulatot kapok.
Elegáns környezetben az európai trendnek megfelelő étlaphoz, viszonylag gyors és udvarias kiszolgálás párosul a középkategóriát meghaladó árakon. Gond a fizetésnél van, mert a kártya beolvasás elött a pincér a számla végösszegét nem közölte, csak annyit hadart el, hogy ugye hozzátehetem a 10 %...
Ünnepi vacsorára készültünk a párommal. Csalódás, csalódás hátán: A taknyos 20 év körüli pincér tegez, ami nem bántó, de érthetetlen, közel 80 éves vagyok....Rendelés: csülökpörkölt rakott krumplival. Egy tégla alakú hús, mely nyesedékből állt össze. Nem túl ízletes és alig langyos + egy barna...
Nagyon finomakat eszünk mindig itt. Van már kedcenc ételünk, amit szerintünk itt készítenek a legjobban (tatárbeefsteak, rozé kacsamell, csokiszuflé). Remélem soha nem veszik le az étlapról! Ui.: még sokáig szeretnénk itt enni, ezért ha nem hiszitek menjetek el, nézzétek meg magatoknak Ti is :)