Kiváló 2016. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. december 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó hely! - Ez a rövid verzió. A lényeges dolgok a helyükön vannak. A felszolgálók sokat mozognak, teszik a dolgukat, ott voltak amikor kellett. Tizenhárman voltunk, de hozták amit kértünk - csapatszinten - a személyenkénti beazonosítás időnként gondot okozott. A levesek finomak, a kecskesajtról ódát lehetne írni, a rosé kacsamell csodás. A hagymás rostélyos viszont egy kicsit túlsült. Kár érte. Desszertek közül a csokoládés körtét sikerült tesztelni, marcipán fagyival. A mennyei jelzőt is megérdemelné, ha nem szorulna a második helyre a túrós sajttorta miatt - mert ez is átesett a teszten. Szerencsére! A borokat jó helyről válogatták. Irsai Olivér, Rajnai rizling - a hőfok is hibátlan. Az étterem közel teltházas volt. Sokan mentek tutira. :) ...és egy "apróság": a wc nemenkénti megkülönböztetése szemüveg nélkül és sietősen nem volt azonnal egyértelmű. Kifelé már könnyebb volt megfejteni. :)
A többi Vakvarjú étteremben a városban többször is ettem már (és nemcsak pozitív benyomásokkal távoztam), de a XI. kerületben az albertfalvai eddig még kimaradt, mivel nekem nagyon nem esik útba ez a környék. Budafokról hazafelé a belváros felé viszont még volt annyi időm, hogy megálljak egy...
Ma vakvarjúztam egyet, régi kedvenc, a budai a világ végén van, de azért csak ellátogat oda néha-néha az ember. Szóval akkor, kint vagy bent? Lehet, inkább kint kellett volna. Árnyas, ligetes lombok alatt.. De én beültem. Istenem, hát nyuggertalálkozó volt, ott örvendezgetett egymásnak 40-50...
Régen gyakori vendég voltam. Akkor egy kis zegzúgos étterem volt, nem túlságosan trendi, de bensőséges hangulattal és nagyon finomak voltak az ételek. Az új étterem tényleg lenyűgöző: nagyobb terek, szép belsőépítészeti megoldások, kellemes, csaknem exkluzív környezet. Az étlap jó benyomást...