Kézzel nyújtott, helyben készített és sütött, tradicionális házias rétesek a 2-es villamos Zsil utcai megállójában. Nagyon egyszerű berendezés, nagyjából olyan hangulattal, mintha egy vidéki sütödében járnánk a 70-es években. Belépve azonnal megcsapja orrunkat a sülő rétesek finom illata.
10 féle töltelékkel készülnek a rétesek, 280 Ft-os egységáron, ám egyidejűleg általában 6-7-8 féle ízt találunk. Többször jártam már náluk, az egyik kollégám ajánlotta őket. Nekem legjobban a szilvás rétesük ízlett, de a túrós-barackos is megjárja. Vékonyra nyújtott, ropogósra sült tészta, nagyon finom és sok töltelékkel, nincs agyon cukrozva, bár a tetejét vékonyan megszórják porcukorral. Rétesen kívül pitét, linzert, pogácsát sütnek, valamint Karácsonykor bejglit 3 féle töltelékkel (mákos, diós, gesztenyés-aszalt szilvás), 50 dkg-es rúdban. Csak hétköznap vannak nyitva, 10-17 óra között.