Házias rétesek

Váncza & Varga Rétesbolt BudapestVáncza & Varga Rétesbolt Budapest a térképen

2017. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. december 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kézzel nyújtott, helyben készített és sütött, tradicionális házias rétesek a 2-es villamos Zsil utcai megállójában. Nagyon egyszerű berendezés, nagyjából olyan hangulattal, mintha egy vidéki sütödében járnánk a 70-es években. Belépve azonnal megcsapja orrunkat a sülő rétesek finom illata.
10 féle töltelékkel készülnek a rétesek, 280 Ft-os egységáron, ám egyidejűleg általában 6-7-8 féle ízt találunk. Többször jártam már náluk, az egyik kollégám ajánlotta őket. Nekem legjobban a szilvás rétesük ízlett, de a túrós-barackos is megjárja. Vékonyra nyújtott, ropogósra sült tészta, nagyon finom és sok töltelékkel, nincs agyon cukrozva, bár a tetejét vékonyan megszórják porcukorral.
Rétesen kívül pitét, linzert, pogácsát sütnek, valamint Karácsonykor bejglit 3 féle töltelékkel (mákos, diós, gesztenyés-aszalt szilvás), 50 dkg-es rúdban.
Csak hétköznap vannak nyitva, 10-17 óra között.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
Váncza & Varga Rétesbolt Budapest - Étel/italVáncza & Varga Rétesbolt Budapest - Étel/italVáncza & Varga Rétesbolt Budapest - BelsőVáncza & Varga Rétesbolt Budapest - BelsőVáncza & Varga Rétesbolt Budapest - Külső képVáncza & Varga Rétesbolt Budapest - Külső kép
Hotel Visegrád - Örökifjak - hétköznapi wellness pihenés
Hotel Visegrád
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Angyal Fogadó Rátka - All Inclusive Tokaj Hegyaljai Disznótoros Hétvégék
Angyal Fogadó Rátka