Korrekt, mint mindig

Vanilin Cukrászda - Dózsa György út BudapestVanilin Cukrászda - Dózsa György út Budapest a térképen

2018. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. június 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Vanilin Cukrászatnak több egység működik, a 13. kerületben fókuszáltan 3 is. A Dózsa György utcai a legkisebb és a legkevésbé csinos. Eléggé eldugott helyen található az egykori Szabolcs utcai klinikával szemben. Az onnan kieső forgalmat a környékbelieken kívül a közeli irodaházak dolgozói pótolták.
A gyerekeknek vásároltam többféle kimért aprósüteményt baráti zsúrra, ezeket már ismertük a többi Vaniliből korábbról, hiszen a kínálat megegyezik, bár itt a választék szűkösebb volt. Diós és mogyorós puszedlit (330 Ft/10 dkg), sós-sajtos TV ropit (310 Ft/10 dkg) és pogácsát vásároltam. Kb. 65 dkg aprósütiért fizettem összesen 2110 Ft-ot.
Már elkezdték árusítani a fagylaltot, ha jobb lesz az időjárás, bővülni fog a választék. Én mindent elvitelre vettem, helyben a fal menti könyöklőnél lehet sütizni vagy kávézni.
A berendezés retró, szűkös.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Vanilin Cukrászda - Dózsa György út Budapest - Étel/italVanilin Cukrászda - Dózsa György út Budapest - Étel/italVanilin Cukrászda - Dózsa György út Budapest - Étel/italVanilin Cukrászda - Dózsa György út Budapest - BelsőVanilin Cukrászda - Dózsa György út Budapest - Étel/italVanilin Cukrászda - Dózsa György út Budapest - Étel/ital

Vanilin Cukrászda - Dózsa György út további értékelései

2016.11.28egyedül
Nagyjából egy hónapja úgy jött ki a lépés, hogy két Vanilint is kipróbáltam egy napon a létező ötből, amit a Dréhelyvár úti egységben szedtünk össze a kedves pultos hölggyel. Nem volt ez tervezve, régóta járok intézni ezt-azt a Dózsa György útra, s nem is figyeltem meg, hogy a Szabolcs utcával...
Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner pihenés félpanziós ellátással
Puchner Kastélyszálló Bikal