Vapiano Étterem - Belváros Budapest

3,3Kiszolgálás
3,8Hangulat
3Ár / érték
3,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Aura Hotel Balatonfüred - Őszi Aura Relax
Átrium Hotel Harkány
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Vapiano Étterem - Belváros Budapest vélemények

Szörnyű 2024. június 11., üzleti partnerrel járt itt
Száraz a tészta! Nem főzik ki teljesen!
És az összes pluszt kérni kell hozza hogy legyen valami ehető íze, úgy már horribilis összeg egy ilyen helyen egy etelert. Ha olaszt szeretnetek enni, ne ide menjetek!
Vapiano Étterem - Belváros Budapest - Egyéb
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2022. október 20. járt itt
Ismételt látogatás a Vapianoba, amelynek belvárosi egysége még a covid előtt költözött át a Bécsi utcából a Vörösmarty térre. A rendelést le lehet adni most már appon is, de én nem szeretem a túlzott személytelen, digitális megoldásokat nyakra-főre, úgyhogy maradtam az élő személyes rendelésnél.
Vapiano Étterem - Belváros Budapest - EgyébVapiano Étterem - Belváros Budapest - EgyébVapiano Étterem - Belváros Budapest - EgyébVapiano Étterem - Belváros Budapest - EgyébVapiano Étterem - Belváros Budapest - EgyébVapiano Étterem - Belváros Budapest - EgyébVapiano Étterem - Belváros Budapest - EgyébVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étel/italVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étel/italVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étel/italVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étlap/itallapVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étlap/itallapVapiano Étterem - Belváros Budapest - MosdóVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étel/italVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étel/italVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étel/italVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étel/italVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étel/italVapiano Étterem - Belváros Budapest - BelsőVapiano Étterem - Belváros Budapest - Étel/italVapiano Étterem - Belváros Budapest - Külső kép
Még több kép (30 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 83 városban járt márFelfedező - 102 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
Kiváló 2019. december 22.a párjával járt itt
Karácsony előtt jöttünk el kipróbálni az éttermet, eddig csak a mellékhelyiség miatt szaladtunk be egyszer, de látva az emeletről nyíló csodás kilátást, megjött a kedvünk, bár annyira nem rajongunk az olasz tészta ételekért. Én lasagnét választottam, ami jó sok sajttal készült, isteni volt, feleségem paradicsomos, spenótos spagettit evett, lehetett teljes kiőrlésűt is választani.
2019. április 6., kollégákkal járt itt
A Vapiano olasz étteremlánc talán nem a legjobbkor időzítette az új étterme megnyitását a Vörösmarty téren, hiszen hónapok óta zajlik - és még ki tudja meddig tart. . . - a tér rekonstrukciója, kis menekülő ösvényeken lehet közlekedni a téren, így nem éppen könnyű megközelíteni a Vapiano-t.
Még több kép (30 db) >>