2019. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. április 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Vapiano olasz étteremlánc talán nem a legjobbkor időzítette az új étterme megnyitását a Vörösmarty téren, hiszen hónapok óta zajlik - és még ki tudja meddig tart... - a tér rekonstrukciója, kis menekülő ösvényeken lehet közlekedni a téren, így nem éppen könnyű megközelíteni a Vapiano-t.
A beltér tágas, 2 szinten 100 feletti vendéglétszám befogadására alkalmas. A szisztéma változott egy kicsit a korábbiakhoz képest, már nem utólagos fizetés van a távozáskor, hanem a rendelést követően a pénztárnál kell fizetni, majd megkapja az ember a kis kütyüt, ami berezeg és villog, ha elkészült az ételed. Az ételkínálat népszerű olasz: pizza, tészta, saláta, olasz desszertek.
Ár-érték arányban a legjobb választás a havi ebédmenü (Mamma Mia), egy hónapon át a hét minden napján mást kínálnak, érdemes előre tájékozódni, mert van tésztás, salátás és pizzás nap is. Én felkészülten, célirányosan mentem a keddi pizza-napra. A görög pizza grillezett csirkemellel, olívabogyóval, fetával készül. (1700 Ft). Nagy méretű kerek pizza, nem túl vékony tésztával. Az ételek a rendelést követően mind frissen készülnek. A látványkonyhánál figyelhetjük az ételek elkészültét. A friss fűszernövények és az olívaolajak be vannak készítve az asztalokra, én is tettem néhány levél friss bazsalikomot a pizzára.
A menüben jár az étel mellé egy kis adag limonádé vagy ásványvíz.
A sütemények és a normál étlap árak véleményem szerint kissé túlárazottak, dehát itt vagyunk a belváros szívében. Sok külföldi vendég megfordul itt, a fiatal és a középkorosztályból is.
A személyzet udvarias, gyakorlott, pörgős a kiszolgálás.
Természetesen elvitelre is lehet vásárolni az ételeket.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (33)
Még több kép (23 db)
Vapiano Étterem - Belváros további értékelései
2024.06.11üzleti partnerrel
Száraz a tészta! Nem főzik ki teljesen! És az összes pluszt kérni kell hozza hogy legyen valami ehető íze, úgy már horribilis összeg egy ilyen helyen egy etelert. Ha olaszt szeretnetek enni, ne ide menjetek!
2022.10.20
Ismételt látogatás a Vapianoba, amelynek belvárosi egysége még a covid előtt költözött át a Bécsi utcából a Vörösmarty térre. A rendelést le lehet adni most már appon is, de én nem szeretem a túlzott személytelen, digitális megoldásokat nyakra-főre, úgyhogy maradtam az élő személyes rendelésnél....
2019.12.22a párjával
Karácsony előtt jöttünk el kipróbálni az éttermet, eddig csak a mellékhelyiség miatt szaladtunk be egyszer, de látva az emeletről nyíló csodás kilátást, megjött a kedvünk, bár annyira nem rajongunk az olasz tészta ételekért. Én lasagnét választottam, ami jó sok sajttal készült, isteni volt,...
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
171.807 Ft / 2 fő / 3 éjtől all inclusive ellátással
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza