A bejáratnál egy fiatal hölgytől kaptam meg a mágneskártyát, amire később a fogyasztást rögzítik, és az étkezést követően a távozás előtt szintén nála lehet a számlát kiegyenlíteni. A hely nemrég nyitott, a berendezés, festés, dekoráció friss, fiatalos, mondhatnám trendi, bár nekem nem annyira jön be ez a stílus és hangulat. Egy félhomályos folyosón kell végigmenni, majd néhány lépcsőt lemenni, és ezt követően lehet az ételeket kiválasztani. 3 kiszolgálópultnál tésztákat, 1-nél a pizzákat, és egy másiknál az előételeket, leveseket és egyebeket lehetett megrendelni. A legnagyobb negatívum itt következett be, ugyanis mindegyik pulthoz kígyózó sorok várakoztak. Ehhez társult a kifejezetten lassú és kényelmes kiszolgálás. Amit rendel az ember, azt ott akkor kezdik el összeállítani, a pizzákat is természetesen frissen készítik. Ha éhesebb lettek volna, vagy nem vagyok éppen nagyon ráérős, akkor biztos, hogy ebben a pillanatban ki is fordultam volna. A nagy sor azért is volt számomra meglepő, mert már bőven túl voltunk az ebédidőn, és árban nem éppen olcsó helyről beszélünk. Illetve a Westendben azért elég nagy a konkurencia, rengeteg helyen lehet máshol is enni a bevásárlóközponton belül. Ami tetszett, az a sok és sokféle ülőhely, és az, hogy a teraszra is ki lehetett ülni. A legolcsóbb tészta (fokhagymás, olívás, petrezselymes) 1. 350 Ft-ba kerül, de ha csirke feltétet szeretne rá az ember, az már plusz 500 Ft. A házi paradicsomszószos (Pomodoro) tészta 1. 390 Ft, én ezt választottam, ehhez is a mozzarella +400 Ft, ami összességében szerintem eléggé túl volt árazva. A raviolis tészta kicsivel 2. 000 Ft feletti. A levesek 800 Ft-os egységáron kaphatók (paradicsom és minestrone levesek voltak). A pizzákat, salátákat is hasonló módszerrel árazzák, a húsos-rákos, stb. feltétekért extra költséget kell fizetni(500-800 Ft). A sonkás-mozzarellás-paradicsomos pizza (Crudo) 2. 290 Ft-ba került. A tészta és a pizza is finom volt, elegendő mártás ill. feltét volt rajta, de összességében a hely csalódás volt a számomra.