Ami még jellemzője volt a helynek, az az átható ételszag, visszaérve a kabátokat mindig kiraktuk szellőzni a folyosóra. Gyanítom, nekünk is hasonló kajaszagunk lehetett. . . Az elmúlt években a Covid idején bezártak, majd felújítás zajlott, majd a közelmúltban láttam, hogy újra megnyitottak. Most is az V. kerületben dolgozom, csak már távolabb a Városház utcától. Nemcsak a belső tér, de a személyzet is változott. A régi "kiabálós" hölgyet már egy fiatalabb váltotta le, és a tulajdonos is változott. Viszont az egyik régi szakács még mindig itt dolgozik. A kínálat alapvetően nem is változott, magyaros tradicionális konyhát visznek, paprikás, pikáns fűszerezéssel, hagyományos elkészítéssel. Egy brassóit kértem csemege uborkával. Nem volt átütő, a krumpli mirelit hasábburgonya, mi otthon nem így készítjük. Minden esetre a fűszerezés jó volt, jó magyaros-fűszeres. A húsos főételek 1500 Ft környékén vannak, plusz köret, szóval olyan 2000 Ft körül jön ki egy főétel, de savanyúsággal, levessel 3000 Ft felett. A kínálat naponta változik, napi menüt nem láttam. Csülök pörkölt, Budapest borda, krumplis tészta (950 Ft), kijevi csirkemell. . . példaképpen ezek szerepeltek az étlapon ottjártamkor, amit a pult feletti táblán jeleznek. Ha valami elfogy, leszedik a névtáblát. Ez sem változott 25 év alatt. Most még egy kicsit rideg volt a hely, nem pezsgett úgy az élet, mint egykor. Összességében egy 3 és fél pontos hely, de tekintettel a szép emlékekre, ezúttal felfelé kerekítettem.