Amikor 22 évvel ezelőtt elkezdtem dolgozni a Szervita téren, a Városház utcai kifőzde volt az egyik törzshelyünk, ahová rendszeresen jártunk ebédelni a kollégákkal. Már az nagy pozitívum, hogy a Városház Snack azóta is létezik, amúgy a koncepeció és a dizájn gyakorlatilag változatlan.
Egyszerű barna fa-berendezés, bárszékek és magas asztalok, a falakon néhány kép. Rendelni és fizetni a pultnál kell. Sokan elvitelre vásárolnak. Az étlap naponta változik, melyet a pult feletti táblára felirat-csíkokon helyeznek ki, ami elfogy, azt leszedik a tábláról. Mindig van 2-3 leves, 1 főzelék, 2-3 pörkölt, tokány, szószos hús, valamilyen tészta (diós, mákos), frissensültek, bundázott húsok és valamilyen rántott húsmentes főfogás is, mindezek mellé házi savanyúság, szörp (250 Ft) vagy szóda (40 Ft/dl). A legtöbb ételből kis adagot is elhet kérni. Árban igen kedvező, gyakorlatilag bármelyik fogás 3 számjegyű összegből kijön. Rántott camembert-t ettem rizzsel, áfonyamártással (850 Ft). A sajtot frissen sütötték ki. Korrekt, házias ízek, magyaros és jól ismert nemzetközi fogások. Régen nem volt jó a szellőztetésük és a szagelszívójuk, a ruhánk, kabátunk nagyon kajaszagú lett. Most ilyen problémát nem tapasztaltam. Csak ebédidőben tartanak nyitva, 3 közül zárnak, de addigra az ételek jó része is kifogy.