Vegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest

21 fotó

3 vendég értékelése alapján

2,7Ár / érték
3,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Kristály Imperial Hotel Tata - Két ünnep között
Hotel Halászkert Badacsony - Szilveszter
Hotel Halászkert Badacsony

Vegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest vélemények

Szörnyű 2024. október 23., kollégákkal járt itt
Többször is ebédeltem itt. Valamikor a süti volt romlott, valamikor a krémlevesen volt érezhető, h nem aznapi főzésű. Mivel vegetáriánus étkezde, a tulaj-séf azt írta, h a vegán ételekbe kerülhet tejtermék és került is. A vegetáriánusoknak és vegyes étkezésűeknek jó lehet, ám a vegánok vagy tejtermékre allergiások inkább olyan helyet keressenek, ahol csak növényi alapanyagokat használnak.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2023. május 6., kollégákkal járt itt
Eltelt 6 év, a Vegakuckó változatlan helyen és profillal működik a Boráros térnél, a Ráday utca utolsó épületében. Vegetáriánus és vegán ételek, saláták, 2 féle leves, zöldséges főétel, rakott zöldség, egytálétel, főzelék, desszert, minden teljesen húsmentes. A sütemények vegán, glutén-, cukor- és tejmentesek.
Vegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - BelsőVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étlap/itallapVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Külső képVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Külső képVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étlap/itallapVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Étel/italVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - BelsőVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - EgyébVegakuckó Saláta & Gasztrobár Budapest - Külső kép
Még több kép (15 db) >>
2017. december 27., kollégákkal járt itt
A Ráday utca legvégén, majdnem a Boráros térnél található kis családi vállalkozás a "mindenmentes" filozófia jegyében. Vegetáriánus, vegán és gluténmentes ételeket készítenek, az összetevőket pontosan feltüntetik az ételek feliratain és az étlapon is, amely naponta változik. Az ebédmenü kedvező áron kapható, 2 fogás 1090 Ft, 3 fogás 1290 Ft.
Még több kép (15 db) >>