Vegażżi Budapest

16 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Castrum Hotel Székesfehérvár - Szilveszter
Castrum Hotel Székesfehérvár
Thermal Hotel Balance Lenti - Balance napok, fürdőbelépővel
Thermal Hotel Balance Lenti
Holiday Resorts Balatonszárszó - Holiday szilveszter
Holiday Resorts Balatonszárszó
329.001 Ft / 2 fő / 3 éjtől teljes panzióval

Vegażżi Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Kiváló 2024. október 13.egyedül járt itt
A Vegazzi Pizzéria különlegessége az, hogy kizárólag vegán pizzákat készítenek, azt viszont kiváló minőségben, prémium alapanyagokkal, egyedileg kikísérletezett tésztával, sütési technológiával és alapanyagokkal. Helyileg az Oktogon közelében, a Jókai utcában vannak. Kétféle pizzatészta közül lehet választani, nápolyi vagy római, 6 féle feltéttel.
Vegażżi Budapest - Külső képVegażżi Budapest - EgyébVegażżi Budapest - BelsőVegażżi Budapest - Étel/italVegażżi Budapest - Étel/italVegażżi Budapest - BelsőVegażżi Budapest - MosdóVegażżi Budapest - BelsőVegażżi Budapest - MosdóVegażżi Budapest - BelsőVegażżi Budapest - BelsőVegażżi Budapest - BelsőVegażżi Budapest - Étlap/itallapVegażżi Budapest - Étlap/itallapVegażżi Budapest - Külső képVegażżi Budapest - Külső kép
Még több kép (13 db) >>