Ez a sor nálam egy pozitív felfutást jelentett élmények és benyomások szempontjából, így a sorozatban eddig minden szempontból a legpozitívabb a budai Bock étterem, azaz a Vendéglő a KisBíróhoz lett. A kiszolgálás első perctől nagyon figyelmes, precíz, de ugyanakkor emberi, nem mesterkélt, nem művi, s még a humor sem hiányzik. A konyha alapvetően magyaros ételeket visz, erőteljes, karakteres ízekkel, de a klasszikus ételek mellett vannak "trükkös", kissé megbolondított fogások is, ezek általában a séf ajánlatban, a táblára krétával felírva olvashatóak. A klasszikusoknál maradva borjút a borjúval alapon tradicionális borjúgulyás és bécsi szelet spenótos krumplipürével mellett döntöttem. A levesből volt kis adag, de egyáltalán nem volt kevés a gazdag beltartalom miatt, a főételből ilyen nem létezik, le is lógott a hús a tányér széléről, pedig a köret külön tálban került szervírozásra. De nemcsak a méret számít, sőt nem elsősorban az számít. Tökéletes állagú, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgoznak, ez nem kérdéses. A szomszédos vendégek ételei is pompásan néztek ki. Étvágygerjesztőként házi kenyeret is kaptunk mangalica zsírral. Érdemes nagyobb társasággal eljönni, s végigkóstolni az amúgy nem hosszú étlap és az időszakos ajánlat fogásait, vagy egy degusztációs menüt végigenni, ami 6 fogásos, ha jól emlékszem. Jó időben a kellemes teraszon is lehet étkezni. Az épület mellett elkerített ingyenes parkolási lehetőség van (ami Pesten sajnos nincs). Árfekvés: levesek és desszertek 1500 Ft körül, főételek 3500-5500 Ft között. Hétköznap napközben csak a fenti szint bal oldali részét használják, de nagyobb forgalom és rendezvények idején a pinceszint is megtelik vendégekkel. Itt található a mosdó is, ami olyan hatalmas szinte, mint egy garzonlakás, az előtérben akár sziesztára is le lehet pihenni, miután eljártunk egy táncot. A hús kifogott rajtam, de a maradékot szívélyesen elcsomagolták.