Kiváló 2017. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. január 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ahogyan Erich Kästner írja Az Emberke című meseregényében: ha finom húsból főzik a húslevest, nem kell, hogy a tányér is finom porcelánból legyen hozzá. Csak otthonosabb attól, hogy a berendezés nem olyan előkelő: a kopott medvebőrtől a falon, a használt (de mindig tiszta!) abroszoktól. Ez a kispénzű, ám mégis igényes vendégek törzshelye. Nagyszerűen főznek, igen tekintélyes adagokat hoznak ki, és mindezt mai fogalmak szerint igen alacsony áron. A tulajdonos, mindenki Robi bácsija az a fajta igazi, született üzletember, aki tudja azt, amit az 1990 óta vergődőhazai kapitalizmusban (?) oly kevesen: higy nem ma kell a vendégről minél többet lehúzni, nem az az üzlet, hanem ha bejön holnap is, holnapután is, a jövő héten is, tíz év múlva is!
2023 október 8-án voltunk ott hatan ebédelni. Nagyon finom volt a kaja, óriásiak voltak az adagok, és egészen különleges a kiszolgálás. Igazából jóra számítottunk, de ez az ebéd minden várakozásunkat felülmúlta. Ezentúl, ha étterembe megyünk, csak ide jövünk és mindenkinek ajánljuk.
Pont amit várni lehet egy óbudai vendéglőtől. Barátságos kellemes környezet kedves figyelmes kiszolgálás és nem utolsó sorban az étel kifogástalan. Libanapok alkalmával voltunk ott, végig ettük a repertoárt. A libatepertő frissen kisütve, a libaleves (szakértő szerint a gombóc neve ellenére nem...