Kiváló 2024. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. október 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Véleményem szerint Huszár Krisztián az egyik legjobb séf itthon. A HK Vietnámi gulyás dizájnjában inkább emlékeztet egy büfére, mint étteremre, az ízek, a textúrák és tálalás viszont maximálisan hozza a fine bisztrókét. Az árakat én a mai viszonyokhoz mérten átlagosnak mondanám. Érezhetően kiváló alapanyagokkal dolgoznak, az ételek pedig tökéletesen voltak elkészítve. A névadó vietnámi gulyást most kihagytuk, helyette mangalica-garnéla Gyozát és magnum sushit kóstoltunk, plusz vargányás vajtökös curryt és rántott húst. Minden fantasztikusan finom volt! Az ételek gyorsan elkészültek, a kiszolgálás gyors és barátságos volt. Ha valamilyen alkalomból indulna el az ember vacsorázni vagy ebédelni, akkor a hely dizájnja miatt nem igazán ajánlanám, viszont egy hétköznapi étkezésre mindenképpen!
Apró bisztró, hangulatos, kedves. Az ízek fantasztikusak, nem tolakodóak, semmi túlzás, de mégis fenomenálisak. Igazi ízkavalkád. A Magyar Tarka Marha tatár -nyami, a Zöld mangósaláta igazi felüdülés, a Gyoza viszont a number one volt. A mangalica-bárány húsgombócos és marhapofás gulyások...
Huszár Krisztián újabb távolkeleti fúziós étterme a Beszálló és a Szirom után. Izgalmas, kreatív távol-keleti ihletésű fúziós konyhát visznek. Ottjártunk idején, 2021 októberében kínáltak többek között zöldmangó-salátát, nyári tekercset mangalica rillette-el, ötféle vietnámi gulyást,...
A hazai gasztrovilág fenegyereke Huszár Krisztián, akinek volt már néhány vagány húzása, nagyon szerettem a korábbi bisztróit és az ételeit is, melyekben a magyar ízek, gyökerek keverednek a Távol-Kelet, Ázsia fűszereivel, hangulatával. A Vietnámi Gulyás már a nevével is ezt a koncepciót...