A Víg Söröző azon ikonikus helyek közé tartozik a Nagykörút újlipótvárosi szakaszán, amely már teljesen beleépült a megszokott tereptárgyakba, olyan, mintha mindig is itt lett volna. Késő estébe-éjszakába nyúlóan nyitva vannak, ráadásul a fedett és oldalról is körbeburkolt, télen fűtött teraszon dohányozni is lehet, így minden évszakban sok vendéget vonz.
A központi elhelyezkedés, a "bármikor erre járok, belebotlok" jelenség és a hosszú nyitva tartás adja a Víg vonzerejét, míg a kiszolgálás évek óta gyatra, unott, lassú, nem figyelmes, nem szolgálatkész, az italfelhozatal terén pedig a kommersz vonalat viszik. Ételt is ettünk már itt 1-2-szer, de ez egyáltalán nem bizonyult jó ötletnek. Az utóbbi időszakban, bár látszólag semmi nem változott a berendezésben, de a nevet Vígről Omniára cserélték. A mosdó a késő esti órákban többször is elhanyagolt, koszos volt, nem volt WC papír.