2022. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 29.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Öt évvel ezelőtt írtam már értékelést erről a fagyizóról, amely a Margit híd budai hídfőnél található, kellemes környezetben, autómentes szakaszán az utcának, így a fagyizó elé ki lehet ülni, lazulni. Csak a nyári időszakban tartanak nyitva, pontosabban tavasztól őszig, amikor már lehetővé teszi az időjárás a szabadtéri fagyizást.
Hogy az én ízlésem lett ennyire kifinomult 5 év alatt, azt azért nem gondolnám, minden esetre már szemrevételezés alapján gyanúsnak találtam a fagylatokat. Kb. 18 féle ízt kínálnak (vagy 20-at, nem számoltam meg pontosan). Példaképpen: mák, tiramisu, citrom, sárkánygyümölcs, eper, fahéjas szilva, madártej, csoki. A pisztáciának színezék zöld színe volt, nem olyan, mint ami igazi pisztáciából elő tudna állni. Túl magasra rakott, habosított halmok, eléggé árulkodó külső jelek. A másik gyanúra okot adó jel lehet az árazás, egy normál gombóc 10 dkg 400 Ft-ért. Ez egyszerűen nem reális, túl olcsó ahhoz, hogy ebből bármi minőségi dolgot lehessen kihozni, amúgy meg egy átlagos gombóc 4-5-6 dkg szokott lenni, ennél több biztosan nem. Volt már erről több műsor, videó, akit érdekel, ahol szakértő, képzett cukrászmesterek magyarázzák el a történetet, a videómegosztó oldalakon biztosan meg lehet találni. A kis gombóc vagy gyerek gombóc 5 dkg 300 Ft-ért. Na, ennyi is bőven elég lesz, egy ír kávé fagyit kértem. A tölcsér jó minőségű, sötétebb drapp ropogós ostya. A fagylalt... sajnos az nem jó. Az első nyalintás után éreztem a habosító cucc műanyagos-zsíros utóízét a számban. Amúgy nem volt édes-cukros és az aroma tényleg jeges kávés, de számomra ez fogyasztásra alkalmatlan.
Szerencsére jött a busz, a fagylaltot kidobtam (bocsánat), talán egy kutyus megehette volna, de szerintem inkább ő sem. Nagy csalódás, nem ajánlom.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (13)
Még több kép (3 db)
Vinatti Cukrászda további értékelései
2017.08.14egyedül
Népszerű fagyizó kioszk a Margit híd budai hídfőjénél, a 4-6-os villamos megállójának közelében. Este 8-ig nyitva szoktak lenni, estefelé általános a sorban állás, de gyorsan halad, mert ketten szolgálnak ki. A fagyizó idényjelleggel tart nyitva, általában áprilistól őszig. A mellettük lévő...
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
36.100 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel