A berendezésben az élénk piros szín uralkodik, a borosüvegek a fal menti polcokon kerültek elhelyezésre, és a pult feletti táblára kézírással írják fel az aktuális kínálatot, amelyet decire kimérve vagy egész üveggel lehet kérni. A csokoládék választéka elég szűk, de amit árusítanak, az valóban magas minőségű, prémium kategóriás, s az árak is ehhez igazodnak. Magyar kézműves csokoládék kaphatóak, pl. Harrer, Fabric, Bolka manufaktúrákból. Az 50 g-os kis táblás, hazai kézműves "Premium Choco" márkás, töltött csokik 790 Ft-ba kerülnek, ezek közül a kandírozott narancskockás, Cointreau-s ganache krémmel töltött étcsokoládét kóstoltam, nagyon finom, bár tömény, de egyszerre elfogyott az egész tábla. A szintén kézzel készített bonbonok is csábítóak voltak, bár nem mindegyikre volt kiírva, hogy milyen ízesítésű. Az áruk viszont a máshol tapasztaltnál is magasabb volt, és furcsa módon nem grammra kimérve, hanem fix darabáron árusították őket (260 Ft/db), pedig a súlyuk/méretük nem volt egyforma. Ezek közül is kóstoltam kettőt, finomak, kellemesek, de annyira nem voltak izgalmasak vagy különlegesek. A borkínálatban mind a 22 magyar borvidékről közel 40 féle palackos bor kapható, amelyek közül 35-40 fajtát lehet pohárral kóstolni (ezek szerepelnek a táblán). Szendvicseket és forró csokit is árusítanak. Igényes, fiatalos hely, de nem éreztem kimagaslónak vagy igazán különlegesnek.