A legdurvább a terasz sarkán található élénk pinki rózsaszirmokba burkolózó kanapé, amelyet előszeretettel használnak a vendégek romantikus selfiek és/vagy páros fotók elkészítésére. Az étterem szerintem nagyon jól ki van találva, látszik, hogy a finom részletek kidolgozására is sok gondot fordítottak a megálmodók, és harmóniában van az egész. Egy nagyon romantikus, kicsit provence-ias, kicsit Disney királylányos mesés hely. Ez számomra már egy kicsit sok(k) volt, kissé már súrolja a giccs határát az én ízlésem szerint. Gondolok itt pl. a falra cirádás betűkkel krétával felírt szerelmes szlogenekre (I will always love you. . . meg hasonlók)
A felszolgálók tengerész stílusú csíkos egyenpólóba, fehér nadrágba öltöztek, így könnyen lehetett őket azonosítani. A pincérek gyorsak, udvariasak, nem tűnnek el, figyelnek a vendégekre, s még egy kis humor, mosoly is belefér. A étlap rövid, könnyen áttekinthető, 1 db A4-es kartonlapon elfér (+1 lap az itallap). Nincs légkondi, viszont van vízpárát fújó ventilátor, és a hatalmas teraszt állítható árnyékolóval lehet kellemesebbé tenni. Ciabattát rendeltem sült kecskesajttal és salátával. Nagyon gyorsan elkészült az étel, s később láttam azt is, hogy a szakácsok nyitott üvegfal előtt készítik a finomságokat. A szendvics elég nagy méretű volt, az a méret, amit már nem lehet 1 kézzel megfogni és kulturáltan enni, anélkül, hogy ne esne szét minden harapás után, azaz a mennyiségre és az ízekre nem lehetett panaszom. A mellé kínált balzsamecetes vegyes zöldsaláta elég kis mennyiség volt, inkább tányérdekorációnak illett be. Összességében nem volt rossz, de nem is valami gourmand remekmű, viszont árban elég húzós a hely (szervizdíj nincs, de 1 üdítővel és borravalóval együtt 3. 000 Ft-ot fizettem). Népszerű étterem, sokan vannak, estére a legtöbben előre asztalt foglalnak. A vendégkörben természetesen ifjú szerelmespárok, de rajtuk kívül barátnős csoportosulások, anya-lánya, nagyi-lányunoka párosokat láttam, és persze turistákat, de köztük is leginkább a nőneműek voltak elájulva a helytől. Szinte mindenki fotózta a helyet, s benne önmagát.