Viszonylag rövid a nyitva tartásuk - ottjártamkor (októberben), 9-15 óra között, azt mondanám, hogy ezzel nem is a környékbeli dolgozók munkaidejéhez igazodnak, hanem sokkal inkább az egyetemisták "beosztásához". Azóta a nyitva tartásuk hosszabbodott, és a hétköznapok mellett már szombaton is kávézhatunk náluk. Alkalmanként érdekes és kreatív programokat is szoktak szervezni, legközelebb pl. csoki és kávékostoló lesz. Amint kiderült a tulajdonosokról, nemcsak főzik a kávét, hanem maguk is pörkölik. Saját brand-jük a Nassimocca kávé, amelyet akár csomagolva is megvásárolhatunk, otthoni elkészítésre. A kávé származási helyei Kolumbia, Peru, Honduras, Etiópia és Brazília válogatott ültetvényei. Kapszulás kávét is ihatunk, illetve vásárolhatunk kapszulát otthonra, irodába. A kávézóban kétféle kávé van a darálóban, egy világos és egy hagyományos, sötétebb pörkölésű. Én általában ez utóbbit szoktam választani, de van, hogy mégis a világosra van gusztusom. A kitűnő kávé mellé péksüteményeket választhatunk, croissant (490 Ft), babka (850 Ft), flódni (1250 Ft), vegán sütik, illetve szendvics (1490 Ft) a nem túl bő, de finom kínálat. Árukapcsolással jobban járunk anyagilag, a kávé croisanttal 1300 Ft, ez még lekvárral, vajjal kiegészítve 1500 Ft. A beltér alapterülete nagyon kicsi, a lenti részt elfoglalja a pult, pár asztal a galériaszinten található. Szép időben érdemes kiülni a teraszra, ami a kávézó előtti széles járdaszakaszon került kialakításra. Nagyon jó kis hely, ajánlom.