Hetente több alkalommal érkezik mindenféle friss tengeri hal és tenger gyümölcsei olasz, spanyol, német vizekről. A dizájnban hozzák a tengeri-halas-matrózos elemeket, van háló, halas képek, mentőöv meg effélék, színekben a piros-kék-fehér dominál. A pulton rák, osztriga, kagyló és halszeletek csábítanak kóstolásra. Magam részéről a hely specialitását, Fish&Chips-et kértem (1690 Ft), -biztosra akartam menni. . . - , remulád mártással szervírozzák. Ez talán a leginkább pénztárcakímélő főételük, ha jól emlékszem, szóval nem éppen olcsó hely, de itt is igaz, hogy a minőséget meg kell fizetni. Természetesen minden frissen készül. Az adag így önmagában is bőségesen elég volt, 3 halszelet, és megfelelő mennyiségű sült krumpli hozzá, azonban a mártás nagyon kevés volt, így pluszban kértem még egy adagot hozzá. A hal bundája ropogós, a halszeletek ízletesek, puhák, de nem szétsütöttek, egyszóval tökéletes és természetesen forrón érkezett minden, és nem tocsogott az olajban. A kiszolgálás kedves, barátságos, oldott a hangulat. Minden nap van napi menü, az aktuális halkínálat függvényében, a kedvezményes ebédmenü (leves + főétel) 2890 Ft-ba kerül. Nagyon izgalmas halakat lehet kóstolni, amelyekhez amúgy elég ritkán juthat hozzá itthon az ember. Igényes, jó hely, ajánlom!