Jó 2014. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. április 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étlapon nem szerepel rengeteg fogás, kifejezetten a magyaros ételekre (ezen belül is a libamájra) specializálódnak. Az étel nem volt 100 %-os, de kellemes élményt nyújtott, meglehetősen ízletes volt. Borok tekintetében erős a kínálat és sokféle italból lehet választani. Az étlapkínálat "egyszerű, de nagyszerű" stílusához remekül passzol az étterem berendezésének kivitelezése: nincs túldíszítés, a környezet egyszerű, letisztult, de mégis hangulatos. A kiszolgálás figyelmes és tapintatos, pont amilyennek egy ilyen helyen lennie kell. Méltán ismert nevű étterem a Vörös Portakocsi.
Január 2-án látogattunk az étterembe, 4 személy. Az idöpont választás valószinüleg nem volt a legjobb, délután 4-5 óra körüli. Ebben az étteremben még soha nem voltunk, sok jót olvastam róla ezért teszteltük kedves barátokkal. A konyha még nem volt felkészülve a vendégekre, sajnos amit...
Az esküvőnket ünnepeltük ebben az étteremben a hétvégén. Amikor kitűztük az esküvő időpontját, és kiderült hogy a helyszín a Bakáts tér, már tudtam hogy a vacsora csak itt lehet. Az első benyomás is nagyon jó volt, szakértő kezekbe kerültünk Csákváry János személyében, aki végig figyelmesen, de a...
Az a helyzet, hogy néha elegem van, de nagyon a műanyag evőeszközös éttermekből. Pláne akkor, ha elönt a "zöld-hullám". Ilyenkor - nem érdekel az ár - bemegyek egy normális étterembe és visszaszerzem elveszett lelki nyugalmamat. Hát most is ez történt. Ugyanis elindultunk a Ráday utcában -...