Remek élmény

W35 Boulevard BudapestW35 Boulevard Budapest a térképen

Kiváló 2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. július 5.
A nemrégiben (április végén vagy május elején) próbáltam ki a W35 hálózat budai egységét, ahol Habanero chilit ettem sajttal töltve. Brutál erős volt, de hát ez 600.000 Scoville értéknél természetes. A panír vastagabb volt az optimálisnál, annyi baj legyen, biztosra akartak menni, nehogy kifolyjon a sajt. Annyira ízlett ez a produkció, hogy gasztro-kalandtársammal beültünk a minap a W35 - Boulevard nevű egységbe is, csak azért, hogy ketten végezzünk még egy ilyen hatos csomaggal. (Hal töltött chili az adag, 990 forintért abszolút jutányos. - negyed liter ásványvízért viszont sok 390 ft.)
Ezúttal nekem nem tűnt annyira csípősnek, vagy én edződtem vagy ezek a paprikák gyengébbek voltak vagy mind a kettő együtt. Kipróbálnám a fogást naga ghostból is.
Tetszik, hogy használják és árusítják a Sárréti chilifarmnak a termékeit.
A kiszolgálás itt is kedves volt, nagyon szerettük a helyet, értékeljük, hogy tartanak kézműves söröket s azt sem feledjük, hogy milyen jó hamburgert ettünk az első egységben pár éve.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (4)
W35 Boulevard Budapest - BelsőW35 Boulevard Budapest - BelsőW35 Boulevard Budapest - Étel/italW35 Boulevard Budapest - Külső kép
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca