Waffantam egyet

WAFU Ramen Bar - Budafoki út BudapestWAFU Ramen Bar - Budafoki út Budapest a térképen

2024. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pár félresikerült próbálkozás után ma végre rámenkedtem egyet a Budafoki úti Wafuban, Jó időben jókor, senki sem volt rajtam kívül végig az helyen, úgy tűnik a környékbeliek még nem szoktak rá, egyébként csak pár hete nyitott ki itt is. Pici kis bolt, kevés üléssel, az utcán, a járdán viszont sokkal több asztal van. A személyzet ázsiai és itt úgy tűnik, nem fogsz te magyarul csevegni, de japánul sem kell, ők is beszélnek angolul, te is. Két fiú és egy lány, mindenkinek jó a kedve a pult mögött. Nem vagyok biztos benne, hogy azonos nációból fakadtak, mert egymás között is angolul beszéltek, és nagyon zavartalanul. Srác érdeklődött, hogy vannak-e rámenes tapasztalataim, mit tudok erről? Mondtam, hogy bátran vágjuk bele, nem félek. Szóval (látod az étlapot) van négyféle menü is, "A", "B", "C" meg "D", választasz egy valamilyen ráment, meg gyakorlatilag a másodikat is hozzá, meg valami üdítőt. De ezen kívül is van más, persze. Én ma az "A" menüvel kezdtem, ez három darab Karaage, speciálisan megfőzött csirkefalatkák, hozzá sajátos mártást kérsz és kapsz, a ramen meg a nagyon népszerű Dandan lett. Üdítőnek meg Mirindát választottam. Ez az egész cucc 5480 forintomba került, mondjuk azt, hogy jót ettem és nyilván legközelebb a "B" menüt is megeszem egy másik rámennel. Minden helyben készül, a szemed láttára, frissen.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (7)
WAFU Ramen Bar - Budafoki út Budapest - Étlap/itallapWAFU Ramen Bar - Budafoki út Budapest - BelsőWAFU Ramen Bar - Budafoki út Budapest - BelsőWAFU Ramen Bar - Budafoki út Budapest - Étel/italWAFU Ramen Bar - Budafoki út Budapest - Külső képWAFU Ramen Bar - Budafoki út Budapest - Külső képWAFU Ramen Bar - Budafoki út Budapest - Étlap/itallap
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró csomagajánlat
Szent István Hotel Eger