Az étlapon megtalálhatunk több népszerű, világszerte elterjedt fogást is, mint például csípős savanyú levest, a tavaszi tekercset, Gong Bao csirkét, sült, illetve főtt húsos derelyét, de a választék zömét különlegességek teszik ki, mint például a marinált búzasikér citromsárga liliommal és fekete fafülgombával, tajwani sós ropogós csirke, Kou Shui marhalábszár, Ég és Föld marhaoldalas, különféle bárányételek, rizsecetes fokhagymás sertésvastagbél, Mao Xue Wang szecsuáni kacsavér, marhapacal és százrétű pacal, póréhagymás vese, szingapúri tarisznyarák, s még sorolhatnánk. Az árak viszonylag magasak, de értékarányosak. Előételek 1390 és 3590, levesek 1290 és 2290, főételek 3290 és 8990 forint között kaphatók. Desszertek egységesen 1890 forintba kerülnek. Ettünk jó tartású, kellemes ízesítésű lótuszgyökérsalátát, összességében érdekes és ízletes szecsuáni hot potot, amiben azonban a rák nem volt igazán meggyőző. Rendeltünk még ízletes sózott libamájat szójaszósszal és szezámolajjal, valamint ropogósra sült édes ragacsos tengeri sügérfilét Shanghai stílusban. Sokadik látogatásunk volt ez Wang mesternél, lényegében minden éttermét végigjártuk, beleértve a már megszűnt egységeket is, a fine dining próbálkozását a Váci utca környékén, Telepy utcait és kőbányait is, ezúttal sem csalódtunk.