Átlagos 2014. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. július 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Wienerwald éttermet sok évvel ezelőtt Ausztriából ismertük, Bécsben járva több alkalommal is ettünk jóféle Wiener Schnitzelt és grillcsirkét krumplisalátával elég kedvező áron. Ezért örömmel láttuk, hogy a Westendben is nyitottak egy étkezőhelyet, bár itt gyors-éttermi kiszolgálással és némiképp eltérő étlappal jelentkeztek, viszont árban szintén nem tűnt drágának. Schnitzel Burger menüt kértem, ami egy rántott csirkemelles szendvicset (salátával, paradicsommal, szósszal), egy adag sült krumplit és Pepsi-család poharas gépi üdítőt tartalmazott (1190 Ft), pluszban kértem hozzá egy curry szószt. A csirkemellet frissen sütik, ezért várni kellett rá 5-6 percet, rajtam kívül nem volt éppen másik vevő. A csirkemell elég méretes volt, rendesen át volt sütve, de a szendvics összességében semmi extrát nem mutatott, a zsemle nem ropogós, hanem a kicsit édeskés, túl puha anyagú volt. A Pepsit a magam részéről nem szeretem, a Gyömbér éppen kifogyott az automatából, így kizárásos alapon Schweppes narancsot ittam hozzá. A kiszolgálás udvarias volt. Összességében átlagos, nem rossz, de nem került be az emlékezetes étkezéseim közé.
Finom dolgok vannak itt bár a hely olyan mint egy szimpla csirkés falatozo mégis több annál szoval ha valaki finom sült csirkét akar enni akkor itt a helye