Jellegtelen külsejű, nehezen észrevehető ázsiai büfé-féleség a IX. kerület gyorsforgalmi részén, a Soroksári úton. Ez az a szakasz, ahol a többsávos úton hirtelen nagyon begyorsulnak az autók, örülve annak, hogy végre kikecmeregtek a belvárosi dugóból. Kínai és vietnami ételeket kínálnak, az étlap túlmutat a szokványosázsiai kifőzdék előre kész és kirakott készletén.
Ezzel összhangban az árak is magasabbak, és az ételt nem azonnal kapjuk, hanem kell rá várni, de nem túlságosan sokat. Párhuzamosan zajlik az ételkiszállítás is, futárok is érkeztek, míg várakoztunk, s ettünk. Az étlapon vannak szecsuáni fogások, húsos főételek terén a csirke mellett kacsa, marha, sertés, tésztás és Won Ton leves, kantoni Dim Sum, Ma Po csípős tofu, többféle sült tészta. A pultban is volt némi készétel, de inkább mutatóba. Az előttünk sorban állókra rácsatlakozva mi is a napi menüt kértük, ami hagymás csirke volt rizzsel, csípős káposztasalátával, és egy kis narancs dekorral. 2590 Ft-ért kaptuk a tányéron látható ételt, amely egy szolidabb ebédnek beillett így egy fogásként is. A fiúk dicsérték a leveseket és a csípős húsos ételeket is. Helyben az egyetlen közös asztalnál ettünk, a többi vendég egyrészt a közeli irodaházakból, másrészt az építkezésekről érkezett. A pultos ázsiai hölgy csak kicsit beszélt magyarul, de az angol sem tartozott az erősségei közé. Nekem az étel tetszett, finom volt, a csinos tálalás meglepett, így az össz-élményre megadom a 4 pontot a gyengeségek ellenére.