Mai étkezési teljesítményem semmiféle rekorddal nem járt, sem kiemelkedő, sem mélybe mutató tapasztalatokat nem szereztem, csak kifigyeltem, hogy itt már régen voltam. Mellette van Burger King meg a KFC, mindkettőt látogattam egy-két héten belül, ezt meg nem.
Kicsit megújult bent, most jobban néz ki, a lányok ázsiaiak, de jól kommunikálnak magyarul, se túl lelkesek, se elutasítók nem voltak, csak szimplán ebédosztók. Tésztát kértem, majd arra szecsuáni marhának nevezett vegyes mindenfélét, enyhén csípős volt, semmiféle élményt nem jelentett a szokásos anyagcserén felül. Savanyúságot elfelejtettem kérni. És még egy helyet is találtam, viszonylag kevés keresgélés után, ahová leülhettem enni.
Most már a megfigyelés igényével mentem el ide, régen már talán eszegettem itt, de nem hagyott bennem nyomot. Viszont ma láttam, hogy ezt még nem értékeltem. A próba falülgombás csirke, pirított tésztával. Általában mindig kérek mellé egy adag csípős káposztát is, mert azt valóban kedvelem.
Szóját öntöttem volna egy picit a tésztára, de nem volt önthető. Így hát vettem egy egész adagocskát kis tálkában, amit nem tudom, hogy lehet értelmesen használni. Akárhogy nyitod ki, mindenképpen csupa szója lesz a kezed, azután töpreng, hogy hogyan tovább. . . kiönteni a tálkából? Belemártogatni? Valahogy szerencsétlenül megoldottal. A tészta hidegebb volt a keleténél, a fafüles csirke viszont kifejezetten ízletes. A kiszolgálás módjával barátságos, a végén kaptam ajándékba egy kis doboz langyos teát is. Nem ajánlom kifejezetten a helyet, de nem is tiltanálak el tőle.
Az Allee élelmezési osztályán találjuk ezt az egységet. A profil a szoksásos kínai ételek. Az átlagosnál (saját brandjéhez viszonyítva) kissé gyengébb minőséggel. Ez főleg az illatos csirke túlzott olajozottságában vehető észre. A kiszolgálás viszonylag gyors, talán itt gyorsabban haladt a sor, mint a szomszéd éttermeknél. Mély nyomot nem hagyott.