Lehet, hogy hajdan büszkének, az üzleti világ fellegvárának készült ez az intézmény, de mára már, úgy tűnik, lassan süllyed az enyészetbe. Gazosodik a környék, piszkos, repedezett utak, fura alvilág. . . aztán néha mégis más a benyomás, vannak itt elegáns, de kongó üzletek is szépen sorban. Az étkezdék között meg, így délidőben, ez a soknemzetiségű bagázs tallóz és vert tanyát. A kajáldák a szinten csupa-csupa junk food, Il Treno, Pizza Hut, Wok n' Go, McDonald's, KFC, Burger King, Mevlana. . . A világ tökegyforma egyenétkeztetése. Ki tudja miért, a Wok n' Got választottam, magyar személyzet, de érdekes módon törődő, figyelmes is egyben. Mondtam hogy kacsahús lesz, meg csípős rák, valamit mindez tésztával. Sok lesz még a csípős rák is hozzá, döntötte el helyettem a nő, aztán inkább csak kacsát adott savanyúsággal, meg egy tényér tésztát. De igaza is volt. Nem haragszom. Kértem még egy zacskó szójaszószt is, mert jobb ízű a falat Arany János óta, ha mindnyájan szójával is esznek. Egy nagydarab vastagfukszos romacsávó eltartotta magától egy méterre a telefonját, és egy hosszú szöveget vágott le, hogy "a jóistenke áldja meg az össze családodat, meg gazdagon áldja meg a házadat, asszonyodat, kerüljön el a kórság. . ,. stb. " csak, hogy a hangulat fokozódjon, aztán otthagyta az egész kaját az asztalon és elment. Én is integrálódtam, beleolvadtam a környezetbe, igaz, nem ettem olyan tahó módon, mint a többiek. . . majd legközelebb. Az étel se jobb, se rosszabb nem volt, mint máshol, az isten áldja meg a te kis jóságos családodat neked is!