Tegnap úgy gondoltam, hogy kipróbálom az új plázát. . . meg itt is ebédelek, ha már itt vagyok. A pláza se tett valami nagy benyomást rám, maga a barátságtalan dögunalom a nagy tereivel, a Wok n' Go választása meg siralmas ötlet volt. Sorban állás, napközis tálca, tésztát kértem és csirkehúst, hát, egy katasztrófa volt.
. . sokszor ettem már jó meg rossz ázsiai büfében, ez most maga volt a szomorúság. . . a tésztát éppen kihozta pótlólag egy szakácsféle, ott kaparászgatták át egyik edényből a másikba, mégis tökhideg volt. A hús meg nem. . . nem mentem vissza megmelegítetni, mert újra sor állt. Láttam, hogy mások is állnak a sorban a már megkapott étellel a kezükben. Pocsék volt a tészta is, a csirke is, teljesen ízetlen, unalmas, mondhatnám, hogy majdnem rossz, a hozzá kért hideg tea bezzeg nem volt hideg, az meg langyos. . . rosszul nyitott nálam ez a pláza.