Az Astoria közelében lévő kisbüfé. A fő profil egészséges, hidegen préselt gyümölcs- és zöldséglevek, a konkurens Juiceline termékekhez hasonlatosak. Reggelire zabkását vagy gyümölcspoharat kérhetünk, ebédre napi leves és saláta, grill szendvics vagy főzelék kombinációk közül választhatunk.
Jóféle fűszeres karfiolleves, nemcsak krém, hanem sok ress karfiolvirág is volt benne, fokhagymásan, a grillszendvicsbe a teljes kiőrlésű magvas toastkenyér közé sonkát, paradicsomot, salátalevelet, sajtot töltöttek. A leves és a grill szendvics együtt 1050 Ft-ba került. Pici a hely, de mégis lehet rendes asztalnál leülve helyben enni. A levek 1000 Ft körüli árfekvésben kaphatóak és ettől felfelé. Egy kedves fiatal lány egyszemélyben a mindenes kiszolgáló.