De ez a hely annyira jó, hogy ide visszatértem február elején, március elején, április elején, május közepén és december elején. Ez, ami biztos. S hadd tegyük hozzá, hogy volt két eset, amikor szintén célba vettük a Wunder sörműveket, de nem találtuk nyitva. Úgyhogy megérdemli a hely, hogy egy év elteltével ismét értékelést írjak róla a felgyűlt tapasztalatok alapján. Itt minden együtt van, hogy az ember törzsvendéggé váljon. A beltér hangulatos, nyers tégla és söripari krétarajzok adják a boltíves pincehelység alaphangulatát, amit jól kiegészít az igényes zenei aláfestés. (Ellentétben más jónevű helyekkel, ahol általában trendinek mondott non-zene szól. Itt többnyire underground-progresszív rock vagy metal szólt, amikor ott jártunk, nem minden jóbarátom és családtagom díjazta ezt, de én igen. )
A kiszolgálás kedves, kommunikatív, több ízben is – konkrétan háromszor beengedtek zárás után. A sörválaszték igen komoly, van 16 sörcsapjuk, melyeken zömmel magyar kézműves különlegességeket csapolnak, de vannak német és angol söreik is. A palackos választék is számottevő. Mindezek mellett tartanak prémium töményeket is, elsősorban különleges whiskey-ket. Impozáns az egyenletes színvonal kínálatban, kiszolgálásban és zenében, s az is, hogy mennyire rajta tartják az ujjukat a sörvilág pulzusán. Általában az India Pale Ale stílusú söröket rendeltem, egyik sem okozott csalódást, legyen szó a Gólem Enigmájáról vagy az „Én vagyok az APA-d” nevű kompozícióról. (Az APA rövidítés az American Pale Ale stílusú, citrusos-florális, gazdag aromavilágú, amerikai komlóval – pl. citra, mosaic, amarillo stb. – készült söröket fedi. )
Ez az a hely, ahová még sokszor be fogok térni az idei esztendőben is.