A Dining Guide Étteremhéten figyeltem fel erre az új, pontosabban megújított bisztróra, amely a 13. kerületben, a Duna-parti Danubius Hotel Helia földszintjén a lobby-ban található. Ebben a szállodában többször is megfordultam pár éve céges rendezvényen, csapatépítésen, szállóvendégként is, de azóta jelentősen átalakult a hotel belső berendezése, és a bisztró is.
A"Yellow" név a színválasztásra utal, a dizájn fő színe a vibráló citromsárga, a többi kiegészítő szín (fehér, szürke, fekete) ezzel harmonizálva emeli ki. Többféle stílusú kényelmes ülőhely, fotelek, párnázott pamlagok, klasszikus asztal - szék kombó hivatalos tárgyalásokhoz. Élő bárzongorista szórakoztatja a vendégeket. A pultban szendvicsek, péksütemények és izgalmas újhullámos desszertek. Az árak a pénzes külföldi szállóvendégek pénztárcájához mértek, melyre még 10% kötelező szervizdíjat számolnak fel. A cappuccino olaszos pörkölésű (650 Ft), finom és jó tartású a tejhab, itt alapvető, hogy pohár víz is jár a kávé mellé. A sütik közül saját döntés alapján - a pincér nem ismerte a kínálatot, nem tudott a sütikről információt adni - a csokoládés korongot választottam (900 Ft), ami csodálatos volt. Lágy csoki mousse, a habcsók félgömb tető alatt erdei gyümölcs zselé, a mousse belsejében egy 4. komponens, marcipános vaníliás piskóta. A pultban még volt 3 olyan másik süti, amelyeket szintén szívese kipróbáltam volna, és ránézésre azok sem okoztak volna csalódást, köztük az újragondolt Rákóczi túrós. Bankkártyával lehet fizetni.