A Dining Guide Étteremhéten figyeltem fel erre az új, pontosabban megújított bisztróra, amely a 13. kerületben, a Duna-parti Danubius Hotel Helia földszintjén a lobby-ban található. Ebben a szállodában többször is megfordultam pár éve céges rendezvényen, csapatépítésen, szállóvendégként is, de azóta jelentősen átalakult a hotel belső berendezése, és a bisztró is.
A"Yellow" név a színválasztásra utal, a dizájn fő színe a vibráló citromsárga, a többi kiegészítő szín (fehér, szürke, fekete) ezzel harmonizálva emeli ki. Többféle stílusú kényelmes ülőhely, fotelek, párnázott pamlagok, klasszikus asztal - szék kombó hivatalos tárgyalásokhoz. Élő bárzongorista szórakoztatja a vendégeket. A pultban szendvicsek, péksütemények és izgalmas újhullámos desszertek. Az árak a pénzes külföldi szállóvendégek pénztárcájához mértek, melyre még 10% kötelező szervizdíjat számolnak fel. A cappuccino olaszos pörkölésű (650 Ft), finom és jó tartású a tejhab, itt alapvető, hogy pohár víz is jár a kávé mellé. A sütik közül saját döntés alapján - a pincér nem ismerte a kínálatot, nem tudott a sütikről információt adni - a csokoládés korongot választottam (900 Ft), ami csodálatos volt. Lágy csoki mousse, a habcsók félgömb tető alatt erdei gyümölcs zselé, a mousse belsejében egy 4. komponens, marcipános vaníliás piskóta. A pultban még volt 3 olyan másik süti, amelyeket szintén szívese kipróbáltam volna, és ránézésre azok sem okoztak volna csalódást, köztük az újragondolt Rákóczi túrós. Bankkártyával lehet fizetni.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.