2022. márciusban járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 11.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ázsiai stílusú - kínainak tippelem - bubble tea teázó az Oktogon közelében, a Nagykörúton.
Kínálnak klasszikus tejes teákat, fekete vagy zöld teával, normál tehéntejjel vagy alternatív tejjel (rizstej, kókusztej), ezekbe lehet kérni a különféle zselé gyöngyöket, golyócskákat. Kókuszzselé, tápióka gyöngy, szétpattanó gyümölcsgolyók, tápióka puding kerülhet az italokba.
Vannak tejitalok, gyümölcsös ízesítéssel (őszibarack, eper), illetve csokoládéval, ez tkp. csokistej hatású, továbbá krémes tejhabos teák Fuji fantázianév alatt. Vannak tejmentes ízesített teák, szintén zöld és fekete közül választhatunk, a U Cha speciális mézes-citromos. Természetesen matchás italt is kínálnak, jázmin és oolong tea is szerepel a kínálatban.
Minden tea kétféle, M és L méretben kapható. Fedővel lezárt pohárban adják az italokat. A speciális szívószál nagyobb átmérőjű, hogy a golyócskákat, zselé darabokat is fel lehessen vele szippantani.
Árban 1190-1690 Ft között voltak, amikor ott jártam. Azóta nyilván már ők is emeltek.
Nyelvi nehézségek adódtak, mert a kínai pultos lányok nem annyira jól értettek magyarul.
+200 Ft-ért lehet kérni extrákat.
Szoktak lenni időszakos akcióik, pl. Valentin napra.
Árban kedvezőbb, mint a konkurens OXO és szerintem semmivel sem gyengébb. (már aki szereti az efféle italokat).
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom