Yu Grill Budapest Gastro Bar Budapest

13 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros
Kristály Imperial Hotel Tata - Szilveszter
Kristály Imperial Hotel Tata
333.000 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Korona Wellness Eger - Karácsony
Hotel Korona Wellness Eger

Yu Grill Budapest Gastro Bar Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Kiváló 2024. október 15., kollégákkal járt itt
A Yu Grill balkáni ételeket kínáló bisztró évekkel ezelőtt még a Ráday utca végén, a Boráros tér közelében működött egy elég nagy alapterületű pincében, majd némi pauza után a Corvin sétányon nyitottak újabb éttermet. A napokban a Tompa utcában sétálva lettem arra figyelmes, hogy egy korábbi, egy ideje már zárva tartó pizzéria helyén nyitott meg a Yu Grill.
Yu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - Külső képYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - Külső képYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - BelsőYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - BelsőYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - Étel/italYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - Étel/italYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - Étel/italYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - Étel/italYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - EgyébYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - BelsőYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - BelsőYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - BelsőYu Grill Budapest Gastro Bar Budapest - Külső kép
Még több kép (10 db) >>