A beltérben nagyon hideg van, szerintem túltolták a klímát, viszont van egy egész formás teraszuk, ami ugyan a mindig forgalmas főút mellett található, de itt szerencsére elég széles a járda, akad olyan asztal, ahol nem másznak bele az ember aurájába sem a gyalogos emberek, sem az autósok. Fiatal, segítőkész személyzet, egy pultos lány, és másik lány és egy fiú voltak benn, ők a pincéri feladatokat látták el. A sütemények megjelenésre a fősodratú, hagyományos formákat képviselik, viszont ilyen-olyan mentes darabokat találunk közöttük. A pult fölött van egy katalógus, ahonnan ki lehet nézni a pontos összetevőket. A sütemények szeletára 850-950 Ft között alakul. Én egy coffee time névre hallgató kávés tortát választottam (850 Ft), amiről érdemes tudni, hogy azért kókuszos mellékíze van, mert a lisztet és a tejet is kókuszos alapanyaggal helyettesítik. Nekem ezzel nincs gondom, de ezért nem mindenki van ezzel hasonlóképpen, és a termék kiírásból ez nem derül ki. Egyes süteményeket a vegán és paleo jelzést V, illetve P betűkkel jelezték a címkén. 12 féle fagylaltot kínálnak, 350 Ft egy gombóc. A cappuccino finom, lehet alternatív tejjel is kérni (590 Ft). Kötelező szervizdíj nincs. A rendelés és fizetés a pultnál történik, de utána felszolgálnak az asztalnál. A süti nem volt rossz, pozitívum, hogy nem volt gejl, nem édes, viszont kissé szárazkás, szerintem nem volt elég friss.