A csokoládéműhely története Szlovákiából ered. Egy Felvidéken élő házaspár alapította a márkát, létrehozva a ZAX prémiumcsokoládé birodalmát. A második márkaboltjukat Budapest belvárosában nyitották meg. A különböző színű bonbonok más és más ízeket rejtenek.
Kóstolhatunk passiógyümölcs, lime vanília, joghurt cappuccino, gránátalma és champagne ízesítésű desszertet. A termékeiket kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készítik, így semmilyen mesterséges színezéket nem tartalmaznak.
Varga Zsuzsa komarno-i kézműves bonbonjai a közelmúltban megnyitott üzletben már Budapest belvárosában is megkóstolhatóak és beszerezhetőek. A felvidéki magyar házaspár vállalkozása először Szlovákiában aratott sikert, majd nemzetközi versenyeken is díjakat nyertek a bonbonjaikkal.
A csokibonbonok vibráló színekben pompáznak, kúp vagy gyémánt formájúak és szép fényűek az egyedi elkészítési technológiának köszönhetően. A darabra árusított bonbonok ára egységesen 480 Ft. Kínálnak 4-6-8 db-os kiszerelésben díszdobozban ízesített szarvasgombás bonbonokat, táblás csokoládékat, forró csokit, 70%-os mogyorókrémet Zsutella néven, valamint Tattinger pezsgőket. A fényes, színes bonbonok közül kóstoltam a díjnyertes gránátalma ganache töltelékeset, az étcsokis grillázsosat, valamint a málnásat, továbbá az ajándékba kapott mogyorós nugátosat, ami szerintem kevéssé sikerült, nekem már túl édes és tömény volt, részben a tejcsoki burkolat miatt. Kóstoltam a táblás csokik közül a tripla csokisat, a málnás sós karamellásat és a málnás étcsokisat is, ezek is igen finomak voltak. Figyelmes, barátságos, lelkes kiszolgálás. Helyben mindössze 2 asztalka van, de érdemes egy kicsit leülni, elidőzni, beszélgetni a csokoládéról.