Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
évre, számomra a Zazie adta az év ebédmenüjét, így a pontozás 5x5 pontja nem lehetett kérdéses. A teraszból szinte már a zöld parkos részbe léphetünk át, a Duna-öbölre néző kilátás pazar. A beltér modern, rózsaszín-barackos színvilág, sok fény, többféle asztalelrendezés és ülőhely típus, vannak zártabbak, szeparáltabbak és nyitottak is. Ezáltal akár nagyobb létszámú társaságokat is le tudnak ültetni. Hétköznap ebédidőben 12-15 óra között lehet a rövid business lunch, azaz üzleti ebédes étlapról válogatni, amely hetente változik. A 2 fogás 4040 Ft, 3 fogás 4640 Ft. 2 előétel, 1 leves, 3 főétel, 2 desszert. Vannak feláras extra fogások is, pl. a lazac gravlax +3800 Ft. Mindhárom, általam választott fogás kitűnő, különleges, minőségi alapanyagokból készült, felső kategóriás gasztronómiát képviselő étel volt. Görög saláta fetakrémmel, pestóval és napraforgó ropogóssal, könnyed, de mégis tartalmas, komplex ízharmóniát nyújtó előétel volt, a mediterrán konyhát megidézve. A főételek közül Mexikó csábított, csirkeragu, vörösbab és kukoricalepény, egyfajta chili con carne átirat, remek, karakteres fűszerezés, pikáns, de nem csípős. A desszert egy pohárkrém volt, rozmaringos panna cotta málnaraguval, itt Itália édes ízei felé eveztünk. A kóstolt ételekből is egyértelmű, hogy a nemzetközi konyha legjavából válogatnak, az ételek könnyed, modern, légies jellegűek. Ez a szemlélet számomra nagyon tetszetős. A kiszolgálás kedves, barátságos, mosolygós, de ugyanakkor felkészült, professzionális.