Különleges hangulatú, a legkifinomultabb igényeket is kiszolgálni képes kínai teázó a Lánchíd budai hídfőjénél. Érdemes a benti részben a nagy központi kiszolgálópultnál helyet foglalni, itt zajlik az élet, mint a sörözőben a bárpultnál. A magyar tulajdonos hölgy szívét-lelkét beleteszi ebbe a kis tea-birodalomba.
Szerintem nincs olyan kérdés, amire ne tudná a választ, és félszavak, bizonytalan célzások alapján is képes a megfelelő teát ajánlani. Szerveznek kifejezetten kóstolós teaszertartásokat, angolul és magyarul is, amikor órákon át teáznak és közben mesélnek, beszélgetnek. Én csak véletlenül csöppentem be ide, és túl sok időm nem is volt, de azért bekapcsolódtam egy angol "eligazításba", így én is gyorsan magamba szippantottam néhány hasznos információt az éppen terítéken lévő teákról. Egy kifejezetten nyári különlegességet kaptam, Iced Matchát (950 Ft/ 3 dl), ami valóban igazán frissítő és hűsítő volt, persze közben nem mulasztottam el néhány további finom teafüves dobozba is beleszippantani és néhány további teába belekortyolni (zöld, fehér, fekete, wolung, puer - ezek a tea-csoportok mind kaphatóak). Némelyik tényleg aranyárban van, a hozzáértők biztosan tudják, hogy miért. Lehet elvitelre is vásárolni teafüvet, továbbá csinos porcelán csészéket és kancsókat is, szintén nem a hétköznapi árkategória. De nézelődni is érdemes csak úgy. A tea mellé házikekszet ropogtathatunk.