2024. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. november 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
Pár hónappal ezelőtt megnyitott egészség-hangsúlyos kávézó és bisztró a Corvin-negyed közelében, a Nagykörúton. Viszonylag nagy alapterületen lazán álló asztalok, kellemes modern beltér, fiatalos környezet, a hosszú bárpult mögött fiatal hölgy szolgált ki. Az asztalok többsége foglalt volt, fiatal külföldiek, illetve laptoppal, fülhallgatóval felszerelkezve tanulók-dolgozók adták a vendégkört. Bár inkább kávézóként funkcionál szerintem a hely, én arra voltam kíváncsi, mit lehet itt enni.
Tacot kértem édesburgonyával (4200 Ft), ami kiválónak, érdekesnek bizonyult. A 3 db mini taco tölteléke nem a szokásos mexikói ízvilágú volt, hanem a zöldségek mellett a fetasajt dominált benne. Az édesburgonya adagra nagyon kevés volt szerintem, egy egészben, héjában sütött darab, kettévágva, szinte olyan állaga volt, mint a sütőtöknek. A Chai Latte 1680 Ft, a Quinoa Bowl tál 3900 Ft, és van kötelező szervizdíj is.
Szóval nem egy olcsó hely, de nekem tetszettek az ételek és a hangulat is. Csöndes, nyugis hely a forgalmas csomópontban.
Voltak péksütemények, néhány mentes sütemény is, de ezek terén nem sokat időztem ezúttal
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
115.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással