Ezt az egységet a Stifler Bárral közösen birtokolják. Belépve először a ZING asztalai, majd a beszűkülő átjáróban bal oldalon a pult, ahol az ételt lehet rendelni és fizetni, majd továbblépve ismét egy vendégtérbe érünk, amelynek a szemközti oldalán a Stifler bárpultja került kialakításra. Innen balra még egy további terem nyílik, de ez ottjártamkor zárva tartott. Gondolom, ha a vendégforgalom megkívánja, akkor nyitják ki, illetve nagyobb társaságok foglalhatják le. A kínálat megegyezik a közelmúltban meglátogatott Nyugati ZING-ben megismerttel. 7 féle burger (1250-1950 Ft - ez utóbbi dupla hússal), az extrák közül érdemes befizetni - legalább a kipróbálás végett - az angus marhára (+350 Ft), továbbá sült krumplit, coleslaw salátát, édesburgonyát, hagymakarikát lehet még kérni a szendvics mellé vagy a 8 féle szósz valamelyikét. A legolcsóbb burgerük Take it Easy névre hallgat, ebben a marhahús pogácsán kívül lilahagyma, cheddar sajt és saláta van. Jó volt a burger, megfelelő minőségű, de nem átütő az élmény. Igen tanulságos az ételek mellett elérhető kalóriatáblázat, amelyből döbbenten láttam, hogy önmagában egy kiadós burger majdnem 1000 kalória! Hááát, esetemben ez meggondolandó, jobban éreztem volna magam, ha ezt utólag inkább nem látom meg. . . A burgerek mind frissen, helyben készülnek a rendelést követően. Jó a szellőzés és az elszívó, nincs olaj- vagy ételszag. Megkérdezték a pultnál, hogy a húspogácsa mennyire legyen átsütve. A burgerben lévő szószt kérésre másikra lehet cserélni (pl. ha valaki nem szereti a csípőset). A kiszolgálás gyors, barátságos. A hibiszkuszos-gyömbéres limonádé igazán frissítő, de a mentásat nálam nem tudta überelni (550 Ft/ 0,5 l, egyedi elvihető palackban). Még egy érdekes felfedezés: a bár termében van egy bitcoin ATM.