Mindig van valamilyen szezonális speciális ajánlatuk, ez jelenleg a Triffla burger néven futó szarvasgombás-szilvalekváros burger egyéb extrákkal (cékla, libamáj). Én inkább a másik végletből választottam, a legegyszerűbb "Take It Easy" burgerre szavaztam (1190 Ft), amelyben cheddar sajt, paradicsom, salátalevél és szósz van a burgerben, viszont kértem hozzá coleslaw salátát (450 Ft), sült krumplit házi ketchuppal (180 Ft) és italként cukormentes hibiszkusz-gyömbér limonádét (600 Ft). Így lesz pillanatok alatt az ezres környékbeli burgerből 2500 Ft. De még így is korrekt az ár-érték arány szerintem. A nagyobb, dúsabb, különlegesebb burgerek kiinduló ára persze magasabb. Rendelni és fizetni a pultnál kell, majd utána kaptam egy fakarót a sorszámmal. A berendezés Zing-esen egyszerű, minimál design, 1-2 fény-felirat, pár futurisztikus lámpa, de egyébként dísztelen. Vannak normál asztalok és székek, illetve bárszékes megoldások is. Akár nagyobb csapatokat is le tudnak ültetni. Praktikus, hogy az asztalokra bekészítettek tekercsben kéztörlőt. Látszik a színén és anyagán, hogy a kéztörlő és a szalvéta is újrahasznosított, de ennek ellenére is sok felesleges, nem lebomló műanyagot használnak. Pl. helyi étkezésnél a ketchup és a saláta is lezárt, fedeles műanyagtálban kerül tálalásra, vajon miért? Megy a kukába úgyis. Desszertek terén a különleges amerikai Ben & Jerry's jégkrémet kínálják több ízben, vegán változatban is, jó borsos áron (kis pohár 10 dkg 1090 Ft! ! ! ). Gépies kiszolgálás. összességében jó ízek, minőségi alapanyagok, de egy kicsit személytelen az egész. A ketchup tényleg házi, fűszeres, nem édes, a krumpli sem mirelit. A káposzta saláta jellegtelen, durvára vágott, túl kicsi az adag. A ketchup mennyisége is meglehetősen karcsú majdnem 200 Ft-ért. Van még vagy féltucat egyéb szósz is csípőstől a foghagymásig. Van free wifi, a mosdó kóddal nyílik - elvileg - , azonban a női mosdó ajtaja tárva-nyitva volt. Közepes tisztaság.