Kiváló 2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem először jártunk itt, most barátainkkal Márton napi liba ebédre. Még idáig soha nem csalódtunk, és most is csak jókat mondhatunk a vendéglőről. Ez egy tipikus kockás abroszos, régimódi csillárokkal,régi egyedileg öntött téglákból épített söntéspulttal berendezett kisvendéglő, nyáron belső fedetlen udvara is van. A lényeg > kiváló konyhája van, a szakács nagyon érti a dolgát. Főként a csülök ételeiről híres, de most a libák felvonulását élveztük végig, és hibátlan, kitűnő volt az összes étel, amit rendeltünk. Külön öröm számunkra, hogy évek óta tartja a színvonalát, gratulálunk a vezetőségnek és a teljes személyzetnek, és drukkolunk, hogy évek múltán is ott legyen és ilyen legyen!Szeretnénk máskor is betérni.
Évtizedek óta sikeresen működő, közkedvelt vendéglő Óbudán, amelynek fő specialitása a csülök. Évekkel ezelőtt jártunk már itt, most családi ebédre jöttünk össze. Előzetesen foglaltunk asztalt, valamint azt is javasolt előre jelezni a foglaláskor, ha csülköt szeretnénk enni. Nyáron a zöld kapu...
Úgy döntöttünk, hogy Óbudán keressünk egy kisvendéglőt. A választás a Zöld Kapura esett. Hangulatos, "kockás abroszos" ki étterem, a panelházak mellett. Az ősz egy kellemes napját fogtuk ki, ezért a kerthelységben ültünk le, ami szinte tele volt vendéggel. A vidám, "jó fej" személyzet hibátlanul...
Minden látogatásunk alkalmával ebédelni mentünk. A fogadtatás rendelés felvétel és felszolgálást tanítani kellene. A rendelt ételek minősége, ízvilága, mennyisége minden igényt kielégít! Az étel adagok olyan mennyiséget tartalmaznak amit eddig soha nem sikerült elfogyasztani, mindig hoztunk haza...